Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Tel no

Τηλεφωνικά Κέντρα


pbxΗ εφαρμογή Asterisk είναι μια εφαρμογή διαχείρισης VOIP (voice over internet protocol) τηλεφωνικών κέντρων PBX (Private branch exchange). Χρησιμοποιώντας τηλεφωνικό κέντρο VOIP μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Διαδικτύου.  

Αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό  είναι ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο και ένα τηλέφωνο IP.  Για να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία VOIP στην επιχείρησή σας  σας χρειάζεται ένα τηλεφωνικό σύστημα που είναι πλήρως εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας προιόντα. 

Η επικοινωνία στα τηλεφωνικά κέντρα VOIP βασίζεται στην ειδική ικανότητα των τηλεφώνων αυτών να μετατρέπουν τον ήχο σε ψηφιακό σήμα και τελικά να επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με ένα απλό τηλέφωνο. Πρακτικά τα τηλεφωνικά κέντρα που βασίζονται στην λειτουργία asterisk μπορούν να κάνουν ότι και τα αναλογικά κέντρα όμως το όφελος που προσφέρουν σε μια επιχείρηση με πολλές επικοινωνιακές ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν τα απλά κέντρα.

Στα νέα τηλεφωνικά κέντρα βρίσκουμε όλες τις εφαρμογές όπως η μεταφορά κλήσης (transfer) , η κράτηση κλήσης (hold), η χωρίς χρέωση σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών τηλεφώνων μια επιχείρησης και μεταξύ απομακρυσμένων υποκαταστημάτων αλλά και πολλές καινοτομίες όπως η αυτόματη τηλεφωνήτρια (IVR) , η τριμερής συνδιάσκεψη και άλλες λειτουργίες που κάνουν την επικοινωνίας μας ευκολότερη και πιο λειτουργική.

Τέλος τα τηλεφωνικά κέντρα VOIP μπορούν να συνδεθούν και με συμβατικά δίνοντας την δυνατότητα στα τελευταία να επεκταθούν με δυνατότητες VOIP.  Με τα βασισμένα στην εφαρμογή Asterisk τηλεφωνικά κέντρα βοηθάτε την επιχείρησή σας να αποφύγει τα υψηλά κόστη των τηλεφωνικών υπηρεσιών αλλά και τους περιορισμούς στους οποίους υπόκειται μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί συμβατικό τηλεφωνικό κέντρο όπως ο περιορισμένος αριθμός γραμμών.